Adressen Vereniging Dorpsbelang Blesdijke
Algemeen correspondentieadres:
Vereniging Dorpsbelang Blesdijke
Markeweg 74, 
8398 GR Blesdijke

 

Bankrelatie: Rabobank NL54RABO0149109326
Bestuursleden:
Voorzitter: Henk Wallinga voorzitter@blesdijke.info
Secretaris: Michel Verhoef, secretaris@blesdijke.info
Penningmeester: Marleen Fluitman penningmeester@blesdijke.info
Lid: Angela Koek
Lid: Alie Bosma

www.blesdijke.info de site voor de hele regio weststellingwerf en steenwijkerland. De Blesse, Oldemarkt, Ossemzijl, Wolvega, Blesdijke, Paasloo, de Basse, Tuk, cafe de karre, uitgaanscentrum Pieter Poot, zalencentrum Dalzicht, De Markestee, kwaliteits overnachtingen, de vlotterbak, fc oldemarkt, brovicon, piet smit bestratingen, retro tour blesdijke, paul bron, stb schotel en antennetechniek blesdijke. Het actuele weerbericht voor weststellingwerf, steenwijkerland, blesdijke, oldemarkt, de blesse. cafe de steen te willemsoord, pokervereniging lucky bastards, pokernederland.info, poleren in nederland, speel mee bij unibet.
www.blesdijke.info de site voor: Blesdijke
Boijl            Blokzijl - De Wieden - Giethoornsche Meer - Kalenberg - Nederland - Oldemarkt
Ossenzijl - Paasloo - Scheerwolde - Weerribben - Wetering
De Blesse
De Hoeve
Langelille
Munnekeburen
Nijeholtpade
Nijeholtwolde
Nijelamer
Nijetrijne
Noordwolde
Oldeholtpade
Oldeholtwolde
Oldelamer
Oldetrijne
Oosterstreek
Peperga
Scherpenzeel
Slijkenburg
Sonnega
Spanga
Steggerda
Ter Idzard
Vinkega
Wolvega
Zandhuizen
Kindercommissie: kindercommissie@blesdijke.info
Activiteitencommissie: activiteitenblesdijke@gmail.com
Lid worden van Vereniging Dorpsbelang Blesdijke
Vereniging Dorpsbelang Blesdijke is in 1939 opgericht en zich ten doel heeft gesteld de belangen van de bewoners van Blesdijke te behartigen in de ruimste zin van het woord.

Voor ons is het dus van groot belang dat we op de hoogte zijn van bestaande en potentiële knelpunten en ontwikkelingen in Blesdijke. We blijven op de hoogte door actualiteiten in en rond ons dorp te volgen, maar ook door onze leden regelmatig te raadplegen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse ledenvergadering en andere contactmomenten.

We hebben frequent contact met de gemeente en andere instanties om de mening van bewoners te vertolken. Door dit contact worden we ook geïnformeerd over ontwikkelingen en zijn we in staat adviezen te geven in het belang van de inwoners van Blesdijke.

Wij hopen je belangstelling voor de vereniging te hebben gewekt en stellen het zeer op prijs indien je ons wilt ondersteunen door lid te worden van de vereniging. Lid worden van Vereniging Dorpsbelang Blesdijke geeft je de mogelijkheid je stem nog beter te laten horen en geeft ons een steun in de rug om hard aan het werk te blijven voor ons mooie dorp.

Vereniging Dorpsbelang Blesdijke is een vereniging. Inwoners van Blesdijke die nog niet lid zijn nodigen wij van harte uit lid te worden. De contributie bedraagt op dit moment (boekjaar 2016/2017) 7,75 Euro per lid (van 18 jaar of ouder) per jaar. Aanmelden en afmelden kan bij onze penningmeester. Hij regelt het voor u van a tot z.
Onze site sponsor(s):
<Voor slechts 25 Euro per jaar kan hier ook uw advertentie staan>